Marković se poklonio žrtvama otmice u Štrpcima

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković se u Bijelom Polju, na 26. godišnjicu zločina koje su srpske paravojne snage počinile nad Bošnjacima otetim iz voza u Štrpcima, poklonio žrtvama pred spomenikom podignutom u njihov spomen.

Premijer je iskazao poštovanje prema svim nevinim žrtvama - našim građanima, prijateljima i komšijama i ocijenio da su ovaj prostor i region u cjelini opterećeni su jednim dijelom svog negativnog nasljeđa i da nas to obavezuje da se ovakve stvari, poput stradanja u Štpcima, nikad više ne ponove, navodi se u saopštenju iz Vladine Službe za odnose sa javnošću.

Podsjetimo, 26. godišnjica zločina u Štrpcima obilježena je juče u Bijelom Polju minutom ćutanja i polaganjem cvijeće kod spomenika "Sat života".
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.