DPS Cetinje: Podrška Đukanoviću, vrijednosti politike DPS-a su bez alternative

DPS Cetinje: Podrška Đukanoviću, vrijednosti politike DPS-a su bez alternative

Na Cetinju je danas održana sjednica Opštinskog odbora DPS Cetinje, na kojoj su pored članova Opštinskog odbora prisustvovali i odbornici u Skupštini Prijestonice Cetinje, kao i koordinatorka ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Tamara Vukašinović.

Iz Opštinskog odbora DPS Cetinje su kazali da je prema Dnevnom redu razmatrana analiza rada Kluba odbornika u lokalnom Parlamentu, realizacija Izbornog programa za 2018 god. i plan realizacije za 2019 godinu.

"Članovi Opštinskog odbora dali su punu podršku i ocijenili pozitivnim dosadašnji rad Kluba odbornika. Konstatovano je da dinamika Izbornog programa ide u pozitivnom smjeru i da će se ista nastaviti u tekućoj godini kroz aktivnosti na najznačajnijim projektima uz podršku Vlade Crne Gore", saopšteno je iz cetinjskog DPS-a.

Kako su naveli, razmatrana je i aktuelna politička situacija.

"I ona će jednoga dana biti prošlost, ali sigurno ne kao ona u dugom istorijskom trajanju Crne Gore i Cetinja koje se sa ponosom sjećamo. Zato smo, kao i u sličnim situacijama sigurni da će biti zaboravljena i pripadati onoj  ružnijoj  strani zrijevanja crnogorskog društva.Smatramo da podrška sa Cetinja Predsjedniku Crne Gore i DPS-a Milu Đukanoviću i našem partijskom vrhu ima posebnu težinu a da su vrijednosti politike DPS-a bez alternative.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.