Svečanost u Dubaiju: Luštica Bay najbolji razvojni projekat u Evropi
Lustica Bay

Svečanost u Dubaiju: Luštica Bay najbolji razvojni projekat u Evropi

Projekat Luštica Bay proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi (Best European Property Development) na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Luxury Network International Awards u Dubaiju.

Nagrada je uručena na svečanoj gala ceremoniji u hotelu Caesars Palace pred više od 400 gostiju, predstavnika humanitarnih organizacija, diplomatskih misija i međunarodnih ogranaka više od 50 luksuznih brendova iz 115 zemalja Evrope, Bliskog Istoka, Afrike, Azije i Sjedinjenih Država,saopštili su iz te kompanije.

“Prestižna nagrada dodijeljena nam je u trenutku kada učestvujemo na zajedničkoj prezentaciji projekta sa kompanijom Investor Media u Dubaiju i poznatom nautičkom sajmu Dubai Boat Show-a, koji se održava do 2. marta. Ovo je jako značajno priznanje za nas i to u momentu kada interesovanje za Lušticu bay, kao otvorenu cjelogodišnju destinaciju, doživljava ekspanziju”, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka Luštica Development.

Nagrade su dodijeljene inovatorima u nekoliko kategorija luksuznog sektora, kao i humanitarnim ličnostima i uspješnim poslovnim liderima.

Među pobjednicima su i čuveni brend Rols-rojs (Rolls Royce Motor Cars) koji je luksuzni auto godine kao i mis svijeta Džordžina Risk (Georgina Rizk)  koja je proglašena za ikonu ljepote, te mnogi drugi.

Na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada.

Ove godine u Luštici Bay su otvoreni prva faza marine sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel – Čedi, te marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.