Groznicu subotnje večeri na Sea Dance donose svjetske zvijezde Robin Schulz i Ofenbach!
Sea Dance

Groznicu subotnje večeri na Sea Dance donose svjetske zvijezde Robin Schulz i Ofenbach!

Vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz pridružiće se najuspješnijem muzičkom producentu 21. vijeka Davidu Guetti u pokretanju nove ere za Sea Dance festival, najavljeno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Budvi.

"Robin Schulz iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, te više od četiri milijarde strimova, uz preko 250 zlatnih i platinastih tiraža širom svijeta! Sve to donijelo mu je i četiri najprestižnije njemačke ECHO nagrade, te nominaciju za najvažniju svjetsku Grammy nagradu. Danas je među udarnim zvijezdama najvećih festivala, a na listi muzičara sa kojima je sarađivao nalaze se David Guetta, Moby, James Blunt i brojni drugi.  Njemačkom šoumenu će se pridružiti i i francuski hit duo Ofenbach, čiji su hitovi pokorili top liste širom svijeta i koji na Jadran dolaze nakon što su ljetos na prepunoj glavnoj bini EXIT festivala oduševili desetine hiljada fanova", saopšteno je.

5271697320792305888587861777749958099730432n

 Publika na Sea Dance festivalu imaće priliku da uživa u njihovom visokoenergetskom setu koji mediji porede sa doživljajem pravog stadionskog rok koncerta.

Na konferenciji je zvanično potpisan i novi aneks ugovora sa Opštinom Budva, te ozvaničen nastavak saradnje sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma na realizaciji ovog festivala od nacionalnog značaja koji će ove godine biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica.

“Pomjeranjem festivala iz “špica” na kraj sezone prošle godine uspjeli smo da uz benefite  koje ovakav festival ima za grad, produžimo turističku sezonu, plasiramo Budvu na nova eminentna tržišta, povećamo broj posjeta u tom periodu i valorizujemo Buljaricu. Tim principima smo se vodili i ove godine u pregovorima sa organizatorima festivala i, na naše veliko zadovoljstvo, našli rješenje najbolje za sve, a u prvom redu za grad Budvu. Grad se vodio činjenicom da i jedan ovakav festival predstavlja dio mozaika koji daje prepoznatljivost gradu, brendira grad, u njega dovodi mlađu publiku i pozicionira ga na međunarodnoj mapi gradova koji organizuju ovakve festivale. Sea Dance doprinosi afirmaciji Budve kao svjetski poznate destinacije i dovodi u naš grad publiku sa svih meridijana”, kazao je na konferenciji za medije predsjednik Opštine Budva Marko Carević.

RobinShulz

Robin Schulz

“Sea Dance je ispunio sva naša očekivanja i u prethodnim godinama je kvalitetnom organizacijom i izvođačima, zaslužio bezrezervnu podršku. Pored direktnog priliva novca od turizma koji donosi ukupnoj ekonomiji Crne Gore, naš najveći festival je i ove godine omogućio međunarodnu promociju destinacije na kojoj se održava. Pored klasičnih medija, promotivni efekat koji je preko društvenih mreža od strane publike i učesnika ostvaren, ima neprocjenjivu vrijednost, a promotivne poruke stigle su direktno do željenih tržišta i turista”, izjavio je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović.

"Nakon prvih pet godina razvoja i niza uspjeha na tom putu, danas mogu da kažem da je Sea Dance Festival ušao u novu eru i da je vrijeme za nove, još ambicioznije iskorake. Ovogodišnji program to već sad potvrđuje, jer u Budvu i Crnu Goru dolaze najveće svjetske zvijezde, a uskoro će biti poznati i veliki hedlajneri trećeg dana, dok će desetine drugih izvođača biti objavljeni ranije nego ikad”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Dance festivala, te dodao: "Sve to nam daje za pravo da ove godine očekujemo i rekordnu posjetu, ali iznad svega novi rast turista koji će zbog Sea Dance Festivala ove godine odabrati upravo crnogorsko primorje za svoje festivalsko ljetovanje”.

Svjetsku slavu Robinu Schulzu donio je remiks singla “Waves”, a iste godine objavio je debitanski album “Prayer” na kome su se našli mega hitovi “Prayer in C”, i “Sun Goes Down”, dok je naredni album iznjedrio ljetnji megahit “Sugar” koji danas bilježi više od 400 miliona YouTube pregleda. Ovaj talentovani producent važi za najnagrađivanijeg njemačkog umjetnika, koji može da se pohvali i sa preko šest miliona fanova na društvenim mrežama, i čak 20 miliona preslušavanja na Spotify, i to svakog mjeseca. Najnoviji singl “Spechless” koji je nedavno objavio u saradnji sa novom nadom muzičke scene, pjevačicom Erikom Sirolom prava je najava za njegov nastup na Sea Dance festivalu.

Ofenbach

Ofenbach

Francusku senzaciju Ofenbach čine Dorian Lo i Cesar de Rummel. Najpoznatiji su po multi-platinastom singlu “Be Mine”, sa kojim su dokazali da uspješno kombinuju uticaje rokenrola i elektronske muzike. Nakon objavljivanja numera “Around the Fire” i “You Don’t Know Me” stekli su fanove među superzvijezdama kao što su Robin Schulz i Tiesto, a DJ Mag ih je nominovao za najbolje debitante na muzičkoj sceni. Iste godine izdaju zarazni hit “Katchi” koji je za kratko vrijeme dosegao nevjerovatnu radijsku popularnost i potvrdio da su na svjetsku scenu donijeli potpuno novi muzički stil! U svoje nastupe ne libe se da ubace numere AC/DC, Red Hot Chili Pepperse, Nirvanu i Daft Punk koji u njihovim remiksima provjereno prave festivalsku euforiju.

Zgrabi prve ulaznice za Sea Dance i uštedi čak 60%!

Tačno u podne, 5. marta u prodaji će se naći veoma limitiran broj ulaznica za Sea Dance po najpovoljnijoj cijeni od 19,99 eura! Ovo je cijena sa čak 60% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Najpovoljnije ulaznice se svake godine rasprodaju za samo nekoliko sati, te se savjetuje svim posjetiocima da na vrijeme obezbijede karte po poklon cijeni. U prodaji će se naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 EUR, kao i ulaznice za festivalski kamp po cijeni od 25 EUR. Karte će biti dostupne preko stranice www.seadancefestival.me, dok će, takođe od 5. marta, putem zvanične turističke agencije EXIT Trip posjetiocima biti dostupni i turistički paketi koji će, pored ulaznica, sadržati i razne opcije za smještaj i prevoz i to po cijeni već od 49 EUR, saopštili su organizatori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.