Kalezić novi predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske
Predrag Kalezić

"Nije moguće opravdati da nastavljamo saradnju sa onima koji kupuju glasove"

Kalezić novi predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske

Na vanrednoj konferenciji Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici za novog predsjednika Gradskog odbora izabran je Predrag Kalezić.

Nakon izbora, Kalezić se zahvalio prethodnom predsjedniku Danilu Sekuliću na doprinosu za jačanje partije u glavnom gradu i poručio da će njegova politika, što se tiče Crnogorske u Podgorici, da se temelji na striktnom poštovanju odluka partijskih organa i da slijedi utvrđene smjernice partijske politike.

„Naš podgorički odbor donio je pravu odluku, da se raskine koalicija s DPS-om u Podgorici, jer ni politički ni etički nije moguće opravdati da nastavljamo saradnju sa onima za koje je dokazano da kupuju glasove i mandate“, izjavio je Kalezić.

On je dodao da slijedi najozbiljniji rad na daljem jačanju Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici i učvršćivanju saradnje sa partijama sa kojima je Crnogorska bliska.

„Pozivam članove Crnogorske iz Podgorice i sve Podgoričane na građanske proteste u subotu u 18 časova. Pozivam i Nikšićane i predsjednika našeg odbora u Nikšiću gospodina Mrvoševića da se prethodno u 15 časova okupe na platou ispred zgrade nikšićke opštine na protestu-razgovoru sa građanima i da svaki Nikšićanin čuje – Ne boj se! Gotov je“, poručio je Kalezić.

Predrag Kalezić je rođen 11. septembra 1974. godine. Osnovnu i srednju elektrotehničku školu završio je u Podgorici. Diplomirao je na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na odsjeku za hemijsku tehnologiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.