Šokantan snimak iz Mladenovca: Izbjegnuta tragedija, na semaforu crna kesa (VIDEO)

Voz u punoj brzini udario u automobil

Šokantan snimak iz Mladenovca: Izbjegnuta tragedija, na semaforu crna kesa (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži snimak sa prelaza u Mladenovcu gdje je vozač automobila samo pukom srećom izbjegao sigurnu smrt kad se sudario sa vozom koji je u punoj brzini prošao dok je rampa bila podignuta, a semafor prekriven crnom kesom.

Iz Infrastruktura željeznica Srbije tvrde da u trenutku naleta auta na voz, rampa i svjetlosna signalizacija još nisu bili u potpunosti završeni, a da je prelaz bio obezbijeđen znacima vertikalne signalizacije. 

Stravična nesreća koja se desila krajem decembra u Donjem Međurovu kada je u sudaru voza i autobusa poginulo sedmoro putnika, a 32 osobe su povređene, izgleda da nije bila dovoljna opomena ni za željezničare, ni za vozače.

Prva

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.