Demokrate: Mikić već tri mjeseca nije član Demokratske Crne Gore
DCG

Demokrate: Mikić već tri mjeseca nije član Demokratske Crne Gore

Miloš Mikić, koji je danas pristupio DPS-u, već tri mjeseca nije član Demokrata, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Uzevši u obzir saznanje da se radi o osuđivanom licu, pomenuti Miloš Mikić, nije predložen za novi sastav Glavnog odbora Mladih Demokrata, koji je formiran prošle godine. Očigledno je tim povodom riješio da se osveti, pa je otišao u svoje prirodno stanište ne bi li tamo ostvario privilegije koje je tražio u Demokratama. O detaljima ovog puta nećemo zbog poštovanja prema njegovoj rođenoj sestri, našoj izuzetno aktivnoj članici i mladoj intelektualki koja služi za primjer", naveli su Mlade Demokrate Nikšić.

Kako su kazali on već dugo vremena suštinski, a već 3 mjeseca ni formalno, nije član Demokratske Crne Gore.

"Našu partiju nije napustio zbog “izdaje nacionalnih interesa”, kako sam navodi, već ličnih, a o čemu posjedujemo dokaz (njegovo pismo)", zaključuju Mlade Demokrate Nikšić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.