Brazilka koja trenira jiu jitsu uhvatila lopova i držala ga 15 minuta (VIDEO)
Foto: Printscreen

Brazilka koja trenira jiu jitsu uhvatila lopova i držala ga 15 minuta (VIDEO)

Brazilka Patricia Melo, koja tri godine trenira jiu jitsu, postala je svjetski poznata nakon što je u rodnom gradu uhvatila lopova i 15 minuta ga držala onesposobljenog sve dok nije došla policija.

Ona je s majkom šetala u gradu Kaksias do Sul na jugu Brazila kada je čula kako neko traži pomoć i viče “Lopov, lopov”.

S obzirom na to da je bila s majkom i psom, uzela je psa i stavila ga majci u ruke, a nakon toga je krenula za lopovom kojeg je brzo uhvatila.

Majka je bila u šoku, ali je Brazilka pokušala da je smiri riječima da je utrenirana za ovakve slučajeve.

“Prvo sam ga samo držala, ali kada sam vidjela da bi mogao da pobjegne, omotala sam noge oko njega i namjerno se spustila na tlo dok nije došla policija”, priča hrabra Patricia.

 

Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.