DPS HN: Puna i jednoglasna podrška Đukanoviću
Foto: DPS

DPS HN: Puna i jednoglasna podrška Đukanoviću

Opštinski odbor DPS Herceg Novi usvojio je Izvještaj o realizaciji Izbornog programa, Plan rada za 2019. godinu i Izvještaj o radu Kluba odbornika, saopšteno je iz te partije.

Članovi Opštinskog odbora istakli su da je i pored otežanih uslova rada u Herceg Novom, DPS bio veoma aktivan u gotovo svim oblastima od interesa za građane, a što je rezultiralo prijemom novih članova, posebno mladih.

Konstatovano je da je zahvaljujuću politici u oblasti turizma koju DPS vodi na državnom nivou, pokrenut talas projekata u Herceg Novom, koji postaju simbol razvoja države.

Ističući da su to prije svega "Porto Novi", kompleks "Lazzure", hoteli "Iberostar", "Park" i "Delfin".

"Klub odbornika odnosio se odgovorno i profesionalno prema sjednicama Kluba i Skupštine opštine. Podžano je usvajanje prostorno-urbanističkog plana Herceg Novog koji ne bi mogao biti usvojen bez glasova DPS, inicirano održavanje dvije vanredne sjednice Skupštine Opštine, pokrenuta inicijativa za podizanje spomen-obilježja Zuku Džumhuru", naveli su iz DPS-a HN.

Zaključujući da su članovi Opštinskog odbora dali punu i jednoglasnu podršku predsjedniku Partije Milu Đukanoviću i rukovodstvu Partije. Ukazano je da ulica ne može zamijeniti institucije i iskazano očekivanje da su umjesto borbe za sitne partijske interese, borba vodi oko zalganja za prosperitet Crne Gore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.