U Danilovgradu sjutra dan žalosti
Foto: PR Centar

Povodom smrti Vujovića

U Danilovgradu sjutra dan žalosti

U Danilovgradu je srijeda, 27. februar proglašen danom žalosti, povodom tragične smrti koja se desila u ponedjeljak, kada je, vršeći poslove na otklanjanju posledica nevremena, stradao izvršavajući radne zadatke, Rade Milov Vujović.

U Odluci, koju je donijela predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, navodi se da se Dan žalosti obilježava isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Danilovgrad, javnim preduzećima, čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih ustanova na području Opštine Danilovgrad, prenosi PR Centar.

„Elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode danu žalosti. Za vrijeme dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mjestima“, kaže se u Odluci.

Lokalni javni emiter, Radio Danilovgrad će, kako se dodaje, svoj program prilagoditi obilježavanju dana žalosti, na način što će emitovati program koji po svojoj prirodi odgovara obilježavanju ovog dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.