Pešić će nastaviti da brani boje Crne Gore

Pešić će nastaviti da brani boje Crne Gore

Darko Pešić će nastaviti da brani boje Crne Gore na najprestižnijim međunarodnim atletskim takmičenjima, konstatovano je na današnjem sastanku u Ministarstvu sporta.

Danas je u Ministarstvu sporta i mladih, na inicijativu ministra Nikole Janovića, održan sastanak sa predstavnicima Atletskog saveza i reprezentativcem Darkom Pešićem.

"Tom prilikom ministar Janović je, u kontekstu dalje reprezentativne karijere našeg desetobojca i rekordera Pešića, istakao da je za Crnu Goru jako značajno sačuvati svaki sportski potencijal koji je, kada je crnogorska atletika u pitanju, iz male baze stvorio velike rezultate po kojima je naša država prepoznata u svijetu", saopšteno je iz Ministarstva sporta.

Predstavnici Atletskog saveza su ukazali i na dosadašnju punu posvećenost programima i stipendijama naših reprezentativaca ali i pokazali otvorenost da daljom saradinjom sa Ministarstvom sporta i mladih isti budu i unaprijeđeni.

Pešić se, kako se navodi, zahvalio ministru Janoviću i svojim kolegama iz Atletskog saveza što su potvrdili da su svjesni značaja njegovog učešća za reprezentaciju i izjavio da će nastaviti da brani boje svoje države na najprestižnijim međunarodnim atletskim takmičenjima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.