Rasprodate sve ulaznice za duel Reala i Barselone, na internetu dostigle cijenu od nevjerovatnih 5.000 eura!

Kup kralja

Rasprodate sve ulaznice za duel Reala i Barselone, na internetu dostigle cijenu od nevjerovatnih 5.000 eura!

Fudbalski klub Real Madrid još u ponedjeljak je rasprodao sve ulaznice za revanš susret polufinala Kupa kralja protiv Barselone, koji će se igrati na Santjago Bernabeu u srijedu sa početkom u 21 sat.

Uprkos činjenici da je Real povećao cijene ulaznica u odnosu na standardne u prosjeku za 70 posto, u ponedjeljak ujutru na klupskoj balagajni su se mogla kupiti još svega 23 dragocjena komada papira.

Naravno, i te karte su ekspresno prodate, tako da će u srijedu uveče na tribinama Santjago Bernabeu biti preko 80.000 ljubitelja fudbala.

Zanimljivo najjeftinija karta za El Klasico u Kupu kralja koštala je čak 75 eura, što je za 30 eura skuplje nego inače.

Cijene pojedinih ulaznica za mjesta sa kojih se bolje vidi teren kretale su se i do 265 eura. Prema navodima španskih medija sada se ulaznice najnižeg ranga na internetu prodaju za 135 eura, što je za 60 više u odnosu na cijenu koja je bila na klupskim blagajnama. Ističu da su najskuplje karte na internetu dostigle cijenu od nevjerovatnih 5.000 eura.

Prva utakmica polufinala između Barselone i Reala završila je neriješeno 1:1. U drugom revanšu polufinala 28. februara sastaće se Valencija i Real Betis, nakon 2:2 u prvoj susretu.

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.