Počela obuka za početnike u biznisu na Univerzitetu Crne Gore
Sa obuke

Trajaće dva i po mjeseca

Počela obuka za početnike u biznisu na Univerzitetu Crne Gore

Obuka za početnike u biznisu počela je sinoć u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, zvaničnim otvaranjem od strane predstavnika Karijernog centra Univerziteta Crne Gore i Glavnog grada Podgorica, saopšteno je iz te institucije.

Na otvaranju su govorili menadžer Karijernog centra Univerziteta Crne Gore Ivica Todorović i šef Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica Vladimir Rajičić.

"Trudićemo se da kroz program obuke steknete sva nephodna znanja i vještine, kako u praktičnom tako i u teorijskom dijelu. U tome će vam najviše pomoći predavači. Sa nama je Radivoje Drobnjak, a uz njega će predavač biti i magistar Nikola Mišnić", kazao je studentima menadžer Karijernog centra Ivica Todorović.

Obuka će trajati dva i po mjeseca, a održavaće se dva puta sedmično, ponedjeljkom i srijedom, sa početkom u 18.00 sati, u okviru Kancelarije za inovativne-edukativne usluge, koju je Univerzitet osnovao u saradnji sa Glavnim gradom, saopšteno je sa Univerziteta.

Todorović je najavio da će nakon obuke uslijediti konkurs koji će najboljima omogućiti mentorstvo i finansijsku podršku za razvoj svog start up biznisa. tumber1

Sa obuke za početnike u biznisu

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore je, u domenu planiranja budućnosti i karijere, na raspolaganju za dodatna pitanja ne samo polaznicima ove obuke već i svim drugim studentima, poručio je Todorović. 

Šef Biroa za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada Podgorica Vladimir Rajičić izrazio je nadu da će se ideje studenata na najbolji mogući način realizovati na domaćem tržištu.

"Naravno, koliko ideje budu inovativne i kvalitetne toliko će i njihov potencijal biti veliki da iz Crne Gore odu dalje i budu neke ideje koje će vremenom biti prepoznate i kao globalni brendovi", kazao je Rajičić i poželio uspjeh studentima. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.