Dirljiv doček u školi za drugara koji je pobijedio tumor: Super Martin se vratio kao pobjednik
Foto:Screenshot/Rtcg

Dirljiv doček u školi za drugara koji je pobijedio tumor: Super Martin se vratio kao pobjednik

Dječak Martin Mašanović, pravi je mali heroj ili Super Martin, kako ga drugari zovu. Pobijedio je tumor i nakon pola godine vratio se juče u školu.

 Tim povodom drugari i učiteljica Osnovne škole “Štampar Makarije” su mu priredili iznenađenje, prenijela je Televizija Crne Gore.

Super Martin pobijedio je tumor, a prvi dan u školi bio je pun iznenađenja. Drugari su mu spremili dilplomu, jer je savladao “nevidljivo čudovište”.

“Imali smo i za njegove drugare poklon, to su bili ordeni za drugarstvo. Poželjeli smo mu dobrodošlicu u našu školu”, rekli su Martinovi drugari.

Za svu podršku i ljubav koju mu je pružila diplomu je dobila i njegova učiteljica Gorica Milačić.

Dobrodošlica i iznenađenje najbolji su dokaz da se u školi ne uče samo slova i brojevi nego se isto tako stiču i mnoge životne vrline

“Martin nam je veoma nedostajao, kako drugarima, tako i meni. Ono što je interesantno je da je on prvi taj koji je bio glavni kad je bila u pitanju neka buka, neki nestašluci. On je bio dio cjeline koji je nedostajao”, kazala je učiteljica.

Martin se u školu vratio kao pobjednik, a svi su dobili jednu veliku peticu iz drugarstva.

Izvor:Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.