Vozači četvorotočkaša zaglavili u snijegu na Ravnoj gori, spašeni posle ponoći
ilustracija

Smetovi od dva metra

Vozači četvorotočkaša zaglavili u snijegu na Ravnoj gori, spašeni posle ponoći

Četvorica muškaraca koji su se izgubili u predjelu Mokre pećine na Ravnoj gori, pronađeni su posle ponoći. Oni su se juče zaglavili u snijegu, kada su obilazili Ravnu Goru kvadovima.

Više od šest sati trajalo je probijanje smetova teškom mašinom, kako bi se stiglo do dijela gdje su se vozači četvorotočkaša zaglavili u snijegu.

Vozači kvadova krenuli su u avanturu, ali se nisu nadali da u tom planinskom kraju prema Ravnoj Gori ima smetova od dva metra, pa su pozvali u pomoć, prenosi RTS.

Radoš Tomović zadužen za čišćenje puteva u tom kraju kazao je za RTS da su ka Mokroj pećini još od januara veliki nanosi.

Po pozivu četvorice muškaraca iz Gornjeg Milanovca sinoć su krenuli sa krčenjem seoskog puta u Koštunićima ka toj lokaciji gdje su oni ostali u snijegu, kaže Ivan Damljanović, predsjednik Mesne zajednice u Koštunićima.

Do njih su stigli iza ponoći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.