Marković: Naš program će obezbijediti uslove za razvoj i napredak Tuzi
Foto: DPS

Razgovarao sa žiteljima Tuzi i Malesije

Marković: Naš program će obezbijediti uslove za razvoj i napredak Tuzi

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković razgovarao je danas sa žiteljima Malesije i Tuzi o najvažnijim pitanjima za razvoj ovog kraja.

Kako su naveli iz DPS-a, Marković je posjetio mjesnu zajednicu Karabuško polje i mještane uvjerio u jasno opredjeljenje da se brzo stvaraju pretpostavke za gradnju osnovne škole na ovoj lokaciji, ocijenivši opravdanim da se za nekoliko stotina djece koja na nastavu putuju po više kilometara u jednom pravcu, mora izgraditi škola u njihovom mjestu.

On je obišao i uspješnu firmu Dauti komerc koja zapošljava oko 50 radnika, i podstakao menadžment za razvoj biznisa u kojem već postižu uspjehe.

BG76817

Foto: DPS

Marković je građanima saopštio da su tokom mandata politike koju dominantno predstavlja Demokratska partija socijalista stvorene pretpostavke za status samostalne opštine Tuzi.

On je ocijenio da građani Tuzi svojim odnosom prema Crnoj Gori doprinose njenim najvažnijim ostvarenjima, uključujći i ambijent suživota, dobrih komšijskih odnosa sa okolnim regijama, i tradicionalne multinacionalne i multivjerske harmonije.

BG76854

Foto: DPS

„Naše programsko opredjeljenje je da posvećeno da radimo na stvaranju uslova za napredak najmlađe opštine kroz ulaganje u putnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu. Posebno vodimo računa o objektima za obrazovanje i zdravstvo. Vrtić za najmlađe Tuzane vrijedan 1,7 milona eura biće ubrzo u funkciji. Uvjeren sam da će se rezultati naše dosljedne politike vrlo brzo odraziti na ukupni kvalitet života građana Tuzi i Malesije“, poručio je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.