Kusovac: Ko o čemu, manipulant o manipulacijama
Siniša Kusovac

Kusovac: Ko o čemu, manipulant o manipulacijama

Na žalost svih sličnih gospodinu Božoviću i njegovoj partiji, finansije Opštine Tivat su stabilne i nema prepreka u funkcionisanju organa lokalne uprave, kazao je predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac.

Kako je navedeno iz kabineta predsjednika Opštine Tivat, Božović će se teško pomiriti sa činjenicom da je jedno realnost a drugo fikcija, ali to su već pitanja ili problemi kojima se bave posebni stručnjaci.

On je, nema sumnje, „svestrana ličnost“ pa se bavi kvalifikacijama i sposobnostima svih zaposlenih u Opštini, finansijskom analizom i ekonomskom ekspertizom, pravi projekcije bankarskog poslovanja, pojašnjava procedure stečajnog bankarstva, jadikuje i ljuti se – sve u jednom saopštenju. I sve uzalud – Opština Tivat ima stabilne finansije i tako će i ostati. Najveći dio njegovih „optužbi“ ne vrijedi ni komentarisati – prepisuje ih iz saopštenja u saopštenje, a pri tome svi u Tivtu znaju jedno – ko o čemu manipulant o „manipulacijama. Jedno ne možemo da ne pomenemo – opet pominje bivše kolege u ružnom i neprihvatljivom kontekstu – za njega su to „poltroni, beskičmenjaci i nestručni i neznaveni ljudi“. Na svu sreću, samo je Božović u takvom utisku", kazali su iz OT.

Dodajući da aktivnosti Opštine Tivat karakteriše realizacija brojnih projekata u cilju razvoja Tivta u svim oblastima.

Pojašnjavajući da se ostvaruju rezultati na svim poljima, počev od putne infrastrukture, komunalne djelatnosti, podrške razvoju poljoprivrede, socijalne politike, kulture i kulturnog ambijenta i unapređenja turističko-investicionih potencijala.

Kako je dalje navedeno, u 2018. godini, u javnim finansijama Opštine Tivat  ostvaren je porast svih vrsta zaduženja kao i uplata.

"Na teritoriji Opštine Tivat trenutno se realizuju radovi ukupne vrijednosti 4,37 miliona eura. Do jula će biti završena druga faza MR1 saobraćajnice, počinje izgradnja Centra za djecu sa smetnjama u razvoju, Opština je obezbijedila značajna sredstva za asfaltiranje lokalnih puteva. Mnogi drugi projekti će biti započeti ili završeni u ovoj godini – poput renoviranja svih kulturnih ustanova u Tivtu", zaključuje se u reagovanje službe predsjednika OT.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.