Poznati reper Drejk kupio masku za mobilni telefon u vrijednosti od 400 hiljada dolara (VIDEO)
Drejk

Skuplja od Lambordžinija

Poznati reper Drejk kupio masku za mobilni telefon u vrijednosti od 400 hiljada dolara (VIDEO)

​Slavni reper Drejk pazario je masku za telefon dekorisanu dijamantima, umočenu u zlato. On je poznat po svojoj ljubavi prema stvarima koje svjetlucaju, ali je ovog puta cijelu priču prenio na sasvim novi nivo.

Kreirana od strane omiljenog juvelira ovog muzičara, Jason of Beverly Hills, maska za mobilni koja odgovara najnovijem iPhone modelu, napravljena je od 18-karatnog bijelog zlata i sadrži skup malih, plavih dijamanta preko cijele svoje površine.

Ona takođe na sebi nosi OVO logo sove od bijelog zlata, sa dva dijamantska oka. Ono što je ironično, ova maska bi trebalo da štiti telefon od kog je mnogo, mnogo puta skuplja! Njena cijena je 400.000 dolara, što je više od jednog Lambordžinija.

Jason of Beverly Hills je podijelio sa svojim fanovima nekoliko video snimaka ove maske, i naravno dobio je izobilje komentara. Osim ove maske, Drejk posjeduje ogrlicu sa privjeskom sove u pravoj veličini, koja je napravljena od više od kilogram zlata, sa preko 100 karata Ascher dijamanta, nekoliko Birkin torbi i flotu brzih automobila, uključujuči Bentley Continental GTC V8 i Bugatty Veyron Sang Noir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JASON OF BEVERLY HILLS (@jasonofbeverlyhills) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.