Seksualno uznemiravao žene jer je vjerovao da je Zevs
Foto: Seal Beach Police

Vjerovao da će svaka žena sa njim roditi superdjecu

Seksualno uznemiravao žene jer je vjerovao da je Zevs

Čovjek koji je zbog svoje bizarne navike provalio u kuću i seksualno uznemiravao ženu koja je spavala, iznio je pred sudom odbranu kako je za sve kriva smrt njegove djevojke i da od tada nije sav svoj jer je prestao da uzima ljekove.

Ričard Majkl Parhurst (29) iz Kalifornije, osuđen je za krivično djelo provale, kao i za dva slučaja seksualnog uznemiravanja, kada je u kratkom rasponu prvo razgrnuo mantil pred ženom koja je šetala psa, da bi kasnije uveče, provalio u kuću druge žene kojoj je sisao prste na nogama dok je spavala.

Kako se navodi, njemu ovo nisu bili jedni prekršaju ove vrste, pošto je po hapšenju masturbirao dok je posmatrao policajku u zatvoru, a takođe joj je kasnije slao i provokativna pisma.

Prema riječima njegovog advokata, Parhuristovo ponašanje je povezano sa njegovim psihičkim stanjem, odnosno zabludom u koju je ubjedio sebe da je on Zevs i da ima misliju da zavodi žene.

"Njegova sudbina je bila da zavodi žene koje bi rado imale djecu sa njime. On čvrsto vjeruje da će njegovo potomstvo stvoriti super rasu koja će spasiti planetu", rekao je njegov advokat, dodajući da je sve počelo nekoliko dana nakon smrti djevojke njegovog klijenta koji je tada prestao da uzima ljekove za šizofreniju, kao i da je kao posljedicu takođe čuo glasove u glavi koji su mu govorili da radi svašta.

Njemu će konačna presuda biti izrečena u aprilu, saopštili su mediji.

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.