Nominovani za Oskara dobiće neobične poklone: Među njima su četka za toalet, konac za zube i krema sa marihuanom
Foto: AP

Nominovani za Oskara dobiće neobične poklone: Među njima su četka za toalet, konac za zube i krema sa marihuanom

Nominovani za Oskara 2019. u nedjelju će na svečanoj ceremoniji dobiće pakete s poklonima, među kojima će se naći i i bešumna pumpica za grudi, poklon putovanje na Galapagos, ali i svijetleća četka za toalet.

U poklon paketima namijenjenim nominovanim glumcima i rediteljima naći će se i konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije i 15 pari luksuznih lažnih trepavica. 

Vrijednost ovih paketa najčešće se izražava brojkom od šest cifara, i u njima dominiraju serumi i tretmani namijenjeni za njegu kože.

Oni će ove godine biti obogaćeni ekstraktom marihuane, s obzirom na to da je u Kaliforniji ova supstanca prošle godine legalizovana. 

Uz sve te kozmetičke preparate, losione i slatkiše, dobitnicima će pripasti i članska karta holivudskog Kluba ljubitelja marihuane. 

Među poklonima će se naći i bešumna pumpa za grudi koja košta 250 funti i omogućava majkama koje doje više slobodnog vremena za izlaske, zatim, povodac za pse i špijunska olovka koju poklanja organizacija za zaštitu životinja "Peta".

Ovom olovkom se šalje signal toj organizaciji za zaštitu životinja ukoliko naiđete na slučaj zlostavljanja životinja. 

Odražavajući kreativnu prirodu američke Akademije za film, umjetnost i nauku, dobitnicima će biti poklonjena i umjetnička slika Rejana Vilijamsa, portretiste kome su najčešći motivi psi i velike mačke. 

Možda najvrjedniji poklon će ipak biti krstarenje do Islanda ili Galapagosa, mada će se u ponudi naći još dvije destinacije. 

Ipak, najviše pažnje je izazvala antibakterijska četka za wc šolju, nazvana "Mister Pu" i koja svijetli u mraku i na sebi ima ogromnog smješka.

RTS/Gardijan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.