Katarina Radulović, djevojčica iz Podgorice, crnogorskom pjesmom očarala žiri (VIDEO)
Foto:Screenshot

Pinkove zvezdice

Katarina Radulović, djevojčica iz Podgorice, crnogorskom pjesmom očarala žiri (VIDEO)

Katarina Radulović(12) iz Podgorice u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" obezbijedila je direktan prolaz dalje izvođenjem crnogorskih etno numera i u crnogorskoj nošnji.

U večerašnjoj emisiji takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" peta po redu nastupila je Katarina Radulović.

Nju su na sceni pratili članovi KUD "Lovćenac" koji su odigrali crnogorsko kolo.Scena je bila i ukrašena rekvizitima poput preslice, malog kazana za rakiju, kolijevke, mašine za tkanje, harmonike, gusala, frule, sijena i brojnih drugih.

Katarina je dobila svih pet glasova od strane žirija, a otpjevala je pjesmu Merime Njegomir "Ivanova korita" i Ksenije Cicvarić "Milica jedna u majke".

KUD "Petar Petrović Njegoš" iz Lovćenca je odigrao crnogorsko kolo,

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.