Šiške su opet u modi!
ilustracija

Šiške su opet u modi!

Ukoliko ne znate šta ćete sa kosom, a rado biste osvježili frizuru i zablistali s prvi proljećnim suncem, krenite od šiški. One će u narednom periodu biti u trendu.

Mogu da budu upečatljiv detalj na vašem licu, ali su teške za održavanje. Zato se ne preporučuju klasične "debele", već ležerne sa ponekim pramenom koji uokviruje lice i prati oblik obrva.

Takođe, ne idu ni uz svaku frizuru i oblik lica, već su idealne za neurednu kosu i rep.

ike1

Ukoliko imate tanku ili previše kovrdžavu kosu, šiške neće biti pravo rješenje za vas.

I još jedan predlog - ako imate šiške a kosa vam je prljava i neuredna, dovoljno je da je vežete u rep, šiške pokvasite i osušite, pa ćete za samo nekoliko minuta imati frizuru.

2182025919027374399784375147303074854862848n

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.