DPS Podgorica: Koalicija sa Crnogorskom suštinski nije ni postojala

DPS Podgorica: Koalicija sa Crnogorskom suštinski nije ni postojala

Povodom saopštenja Crnogorske da raskida koaliciju sa DPS u Glavnom gradu, iz te partije su kazali da koalicija suštinski nije ni postojala.

"Što se naše partije tiče, to se neće ni primijetiti, kao što se nije primjećivalo ni do sada. Oni su sebe diskvalifikovali onog trenutka kad su u Budvi povili glave pred anticrnogorskim šovinistričkim pirom zarad ličnih interesa i dali legitimitet vlasti koja je to organizovala. Nakon tog sramnog prljanja imena u svom nazivu, ne samo da oni nijesu bili naši koalicioni partneri, nego ih i njihovo članstvo napušta u talasima, svakodnevno. Samo juče i danas dva potpredsjednika, i veliki broj uglednih članova.", saopštili su iz podgoričkog DPS-a i dodali:

"Od te partije ostao je izgleda samo vajni predsjednik, nekadašnji glagoljivi srpski poslanik, koji sada u vezi sa Bečićem, i Lekićem izigrava ulogu građanina. I stručnjaka za plagijate iznajmljenog potpisa u Bečićevim neubjedljivim plaćenim oglasima. Ustvari, nastupa u pravoj ulozi zbog koje je poslat u Crnu Goru. Ostao je i njihov guru iz Bečića koji će sigurno nastaviti da obmanjuje da je i ovaj anticrnogorski aranžman, kao onaj u Budvi, dogovorio „zna se s kim“".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.