Avion Vlade Srbije sa tijelom Šabana Šaulića sletio u Beograd (FOTO)
Porodica Šabana Šaulića na beogradskom aerodromu, foto: Nikola Tomić

Avion Vlade Srbije sa tijelom Šabana Šaulića sletio u Beograd (FOTO)

Avion Vlade Srbije, koji je oko 20h poletio za Dortmund kako bi bilo preuzeto tijelo pokojnog pjevača Šabana Šaulića koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 17. februara, upravo je sletio na beogradski aerodrom "Nikola Tesla"!

U avionu su bili Šabanova djeca Sanela i Mihajlo koji su već istog dana kada je Šaban poginuo, 17. febuara, otputovali u Njemačku.

Na aerodrom Nikola Tesla stigla je i Šabanova supruga Gordana, kao i ćerka Ilda, koje su bile uplakane, kao i zet Zoran Mirković.

Očekuje se da pripadnici JKP Pogrebne usluge u svakom trenutku preuzmu kovčeg s tijelom pokojnog pjevača, koje će svojim vozilima transportovati do beogradskog Novog groblja.

Na Novo groblje će, kako saznaju Novosti, odmah krenuti i Sanela i Mihajlo Šaulić.

Pjevačev sahrana zakazana je za petak u 15 sati, u Aleji zaslužnih građana.

Prije sahrane biće održana komemoracija u Skupštini grada, u 11 sati.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.