Sekulić: Predložićemo EPCG da poskupljenje struje odgodi za sledeći mjesec
Dragica Sekulić

Sekulić: Predložićemo EPCG da poskupljenje struje odgodi za sledeći mjesec

Vlada Crne Gore predložiće Elektroprivredi Crne Gore, da se poskupljenje struje odgodi za mjesec, kazala je ministarka ekonomije Dragica Sekulić .

Podsjetimo EPCG je najavila povećanje cijene struje od 2,7 odsto do 6 odsto, od 1. marta 2019. godine, kroz uvođenje tarifnih paketa.

Na taj korak su se odlučili kako bi građani imali vremena da odaberu jedan od ponuđenih paketa Elektroprivrede po kojem će se obračunavati potrošnju struje.

"Naša sugestija ka EPCG biće da promjene načina obračuna, odnosno, prelazak na tarifne pakete pomjeri za mjesec dana. Cilj je da damo građanima još vremena kako bi utvrdili koje su to najbolje pogodnosti za njih, da imaju dovoljno vremena da se opredijele koji paket je najpovoljniji za njih", kazala je Sekulić  i dodala da shodno tome novi obračun očekuje od 1. aprila, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.