DPS Danilovgrad: Pokušaji destabilizacije Crne Gore će završiti neuspjehom kao i do sada

DPS Danilovgrad: Pokušaji destabilizacije Crne Gore će završiti neuspjehom kao i do sada

Opštinski odbor DPS Danilovgrad na sjednici održanoj juče razmatrao je i jednoglasno usvojio realizaciju izbornog programa u 2018. godini kao i rad odborničkog kluba u lokalnom parlamentu. Takođe, na sjednici je razmatrana i aktuelna politička situacija uz konstataciju da se radi o pokušaju destabilizacije zemlje koji će okončati neuspjehom.

Kako je saopšteno iz te partije, konstatovano je da dinamika realizacije izbornog programa ide predviđenim tokom i da će se ista nastaviti u 2019. godini kroz realizaciju najznačajnijih projekata, uz podršku Vlade Crne Gore.

"Kao najznačajniji projekti koji će biti realizovani u narednom periodu izdvajamo:Izgradnja i rekonstukcija postojeće kanalizacione mreže kao i izgradnju, postrojenja za prečišćavanje  otpadnih voda;Izgradnja Bulevara sa četiri trake Podgorica -  Danilovgrad;Rekonstrukcija starog puta na potezu Podgorica  - KPD-om;Rekonstrukcija martinićkog puta;Rekonstrukcija glavnog terena FK „Iskra“ i izgradnja pomoćnog terena s  postavljanjem reflektora;Izgradnja stanova za penzionere i socijalne slučajeve;Izgradnja vodovodne, elektro i putne infrastrukture;Rekonstrukcija brojnih ulica, kako gradskih tako i prigradskih,;Rekonstrukcija Zavičajnog muzeja;Izgradnja regionalnog centra za obuku spasilaca u slučaju poplava i  klizišta;Rekonstrukcija dječijeg vrtića i otvaranje novih jaslica;Sanacija sportskih poligona u školskim dvorištima;Izgradnja 68 stanova za pripadnike Vojske CG;Izgradnja pružnih prelaza i otvaranje novih privrednih subjekata;", stoji u saopštenju.

Na sjednici je razmatran rad  kluba odbornika u lokalnom  parlamentu koji je ocijenjen pozitivno te da  odbornički  klub daje konstruktivan doprinos  uspješnom radu lokalnog parlamenta.

"Takođe je ocijenjeno da lokalna uprava radi punim kapacitetom koja se ogledava kroz obavljanje organizovane, normativne, budžetske, protokolarne i nadzorne funkcije koju Predsjednik opštine vrši u sistemu lokalne vlasti", saopšteno je.

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Danilovgrad razmatrana je trenutna politička situacija i konstatovano je, kako stoji u saopštenju,  da je ovo samo jedan od već viđenih scenarija i pokušaja da se destabilizuje Crna Gora i zaustavi njen put ka zapadnim i evroatlanskim  integracijama.

Untitled

"Opštinski odbor je takođe konstatovao da će se ovi pokušaji destabilizacije Crne Gore  završiti neuspjehom kao i do sada, i to na prvim sledećim izborima ubjedljivim porazom.Opštinski odbor DPS Danilovgrad je između ostalog i zaključio da sve što je do sada urađeno predstavlja potvrdu doslijednosti domaćinske politike DPS Danilovgrad da će i dalje nastaviti da odgovorno radi na razvoju svog grada predvođeni predsjednikom Milom Đukanovićem", saopšteno je nakon sjednice opštinskog odbora koje potpisuje predsjednica Zorica Kovačević.

Na sjednici Opštinskog odbora učešće u radu je uzeo znatan broj članova odbora a istoj prisustvovali član predsjedištva DPS Crne Gore gdin Milutin Simović kao i član Izvršnog odbora DPS CG Srđan Miljanić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.