Policajac legao na beton i igrao se sa djecom da ih smiri koja su se uplašila zbog curenja gasa (FOTO)
Foto: Facebook

Policajac legao na beton i igrao se sa djecom da ih smiri koja su se uplašila zbog curenja gasa (FOTO)

Policajac u Saut Hilu u Virdžiniji legao je na beton na ulici i igrao se sa djevojčicama i njihovim lutkama. On je i crtao kredom po pločniku sa dječacima kako bi smirio djecu koja su se uplašila zbog curenja gasa.

Policija i hitna pomoć nedavno su odjurile u jednu zgradu u tom mjestu kako bi istražili curenje plina. Ispred stana u strahu je čekala Leša Roper-Bošvel zajedno sa svojom prestravljenom ćerkom i drugom djecom iz zgrade. 

Iako curenje plina nije bilo opasno, djeca su bila jako uznemirena. Tada je 42-godišnji policajac C. B. Fleming odlučio da pomogne u smirivanju mališana tako što je legao na ulicu i igrao se lutkama sa djevojčicama, a sa dječacima crtao kredama. 

Leša je objavila fotografije policajčevog dobrog djela na Fejsbuku i ubrzo su postale viralne.

"On je fenomenalan. To je jedina riječ koja može da se upotrijebi za opis C. B. Njegova veza sa djecom je nevjerovatna", rekla je Leša za televiziju WTVR. 

Oglasio se i policajac, koji će uskoro napuniti 15 godina u službi veterana.

"Kada sam dobio ovaj posao, znao sam da postoji još nešto osim pisanja kazni i toga da me svi neprestano gledaju kao lošu osobu. Shvatio sam da je jedino važno ako mogu biti nečija svijetla tačka u danu."

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.