Šaulić sam izašao iz smrskanog vozila i ušao u sanitet
Sa mjesta nesreće, screenshot

Preminuo i muzičar koji je upravljao automobilom

Šaulić sam izašao iz smrskanog vozila i ušao u sanitet

Nakon Šabana Šaulića, u bolnici u Njemačkoj ipak je preminuo muzičar koji je vozio automobil u kom je stradao Šaulić.

Riječ je 43-godišnjem Mirsadu Keriću, za koga je juče objavljeno da je podlegao povredama u njemačkoj bolnici, ali su se oglasili njegov sin i menadžer koji su tu vijest demantovali, rekavši da je Šaulićev klavijaturista živ, ali da se nalazi u izuzetno teškom stanju.

Istovremeno, mediji nastavljaju da otkrivaju detalje stravične nesreće koja se dogodila u Njemačkoj, na autoputu ka Dortmundu, a u kojoj je vozač iz njemačkog grada Gitersloha u alkoholisanom stanju, vozeći bez vozačke dozvole velikom brzinom udario "seat ibicu" u kojoj su se nalazile tri osobe, među kojima i Šaulić. 

Naime, kako saznaju "Novosti", Šaulić je navodno posle udesa na autoputu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet.

Međutim, od siline udarca, na putu do bolnice pukla mu je aorta i umro je u bolnici usled komplikacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.