Bečić: Od Demokrata neće biti ružnih riječi na račun opozicionih kolega
Aleksa Bečić

Bečić: Od Demokrata neće biti ružnih riječi na račun opozicionih kolega

Svi smo dužni da osudimo bilo koji pokušaj svađe ili kritike između antirežimskih snaga, naveo je Aleksa Bečić predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, poručujući da se slobodna Crna Gora budi.

"Zato, ukoliko ovih dana čujete ili pročitate da neko kritikuje opozicione partije, lidere, građanske aktiviste i sve druge iskrene protivnike vlasti, znajte da ima zadatak da zakuva čorbu i preusmjeri pažnju sa problema u kojima se vlast nalazi. Od Demokrata i mene lično nećete čuti niti jednu ružnu riječ na račun naših opozicionih kolega.", saopštio je Bečić.

On je dodao da će Demokrate podržavati i pozdravljati sve akcije koje organizuju drugi politički subjekti, nevladine organizacije i građanski aktivisti.

"Neka bude što više akcija, što više protesta, što više koraka, jer jedan korak naprijed ne isključuje drugi. Naprotiv, samo ga ojačava i dopunjava. I zato, ne boj se, odupri se, bori se - jesu logičan slijed, jesu saglasnost, kompatibilnost i sinhronizovanost. I zato idemo složno, dostojanstveno, građanski, u nove akcije, u nove proteste i u nove odlučne korake u borbi za pobjedu Crne Gore!", poručio je lider Demokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.