U autobuskom toaletu u wc šolji pronađen turski med za potenciju
Foto: Uprava carine

U autobuskom toaletu u wc šolji pronađen turski med za potenciju

Carinici se svakodnevno sreću sa slučajevima sakrivanja krijumčarene robe na najnobičnijim mjestima, tako da ih nije iznenadio turski med za potenciju u wc šolji autobuskog toaleta.

Na Gradini je u dva slučaja zaplijenjeno oko 50 teglica turskog meda za potenciju „macun“ i 24 rastvora za injekcije „gadovist“, čija je ukupna vrijednost procijenjena na više od 3.000 eura, saopštila je Uprava carina.

514703kutijepreparatazapotencijuff

Foto: Uprava carine

Oba prekršaja su otkrivena prilikom ulazne kontrole autobusa koji saobraćaju na redovnoj liniji Istanbul-Novi Pazar. I putnici i vozači oba autobusa su prilikom susreta sa carinicima rekli da nemaju ništa da prijave izuzev ličnog prtljaga.

Međutim, u jednom od autobusa je najprije na podu toaleta pronađena kutija sa 24 teglice pomenutog turskog sredstva za potenciju, da bi daljom kontrolom i u ve-ce šolji bila otkrivena još jedna kutija sa identičnim sadržajem.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.