Danilovgrađanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, nožem izbo sugrađanina
ilustracija

Danilovgrađanin uhapšen zbog pokušaja ubistva, nožem izbo sugrađanina

I.S. (28) iz Danilovgrada uhapšen je zbog pokušaja ubistva 33-godišnjeg sugrađanina D.G.

Postupajući po prijavi da je u prostorije Urgentnog Bloka Kliničkog centra na ukazivanje pomoći sa ubodnim ranama primljen D.G. (33) iz Danilovgrada, službenici OB Danilovgrad su preduzeli niz mjera i radnji kako bi identifikovali počinioca, saopštila je Uprava policije.

Policija je, kako se dodaje, došla do sumnje da je D.G, 17. februara na lokalnom putu Danilovgrad – Podgorica u mjestu Grbe, napalo nepoznato lice koje mu je nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža zadalo više ubodnih rana u predjelu grudi i desne ruke.

"O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojom prilikom su izuzeti tragovi koji su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.Danilovgradska policija je, postupajući shodno saznanima, identifikovala, locirala i lišila slobode I.S. (28) iz Danilovgrada zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je izvršenju krivičnog djela prisustvovao i N.M. (39) iz Danilovgrada, koji se zajedno sa osumnjičenim nakon izvršenog krivičnog djela udaljio sa lica mjesta.", navodi se u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici.

Policijski službenici će uz krivičnu prijavu tom tužiocu privesti I.S. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.