Oglasio se sin muzičara koji je vozio Šabana Šaulića: Moj otac nije umro
Mirsad i Šaban

Oglasio se sin muzičara koji je vozio Šabana Šaulića: Moj otac nije umro

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu u Njemačkoj, u kojoj je nastradao kralj narodne muzike Šaban Šaulić, učestvovao je i pjevačev muzičar Mirsad Kerić (43), koji je tog kobnog nedjeljnog jutra upravljao automobilom na putu do aerodroma.

Mirsadov sin Denis Kerić oglasio se na Fejsbuku povodom tragične situacije i nezvaničnih informacija da je njegov otac preminuo, tvrdeći kako je njegov otac živ i na aparatima.

- Kako ste svi čuli preko medija, moj tata Mirsad Kerić imao je tešku saobraćajnu nesreću, moj otac nije umro, on se drži na intenzivnoj u bolnici i bori se za svoj život. Ja i moja familija molimo sve novinare i medije da prestanu da izvode lažne informacije da je tata umro, tata je još uvijek na aparatima. Molim vas, molite se Bogu za tatu. Hvala - napisao je Denis.

Prethodno su mediji prenijeli  da je muzičar Mirsad Kerić, koji se nalazio u automobilu sa pjevačem Šabanom Šaulićem tokom saobraćajne nesreće, preminuo u bolnici u Njemačkoj.

To je za Avaz  kazao Sabit Dervišević, menadžer Šaulića. Dervišević je rekao da su mu iz njemačke bolnice javili da je povredama podlegao i Mirsad Kerić.

Mnogobrojni prijatelji, kolege i obožavaoci oprostili su se preko društvenih mreža od klavijaturiste koji je dugo bio u pratnji Šabana Šaulića.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju blizu grada Bilefelda poginuo je pjevač narodne muzike Šaban Šaulić.

Kako se navodi u saopštenju njemačke policije, u kojem se ne navode imena žrtava, nesreća se dogodila oko 7 sati ujutro kada je vozilo marke "Mazda 6" u blizini grada Giterslohea na dijelu autoputa na kojem je zbog gradilišta otežana vožnja, naletjelo na automobil "Seat Ibiza" u kojem su se nalazile tri osobe.

Vozač "mazde" (34) koji je lakše povrijeđen, vozilom je upravljao u pijanom stanju i bez vozačke dozvole.

Od siline udarca oba vozača su izgubila kontrolu nad vozilima i udarila u zaštitnu ogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.