Maša, policijski pas, pronašla više od 4 kilograma marihuane
Foto: MUP Hrvatske

Hrvatska

Maša, policijski pas, pronašla više od 4 kilograma marihuane

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u saradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice za sprovođenje nadzora državne granice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i 38-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

U subotu, 16. februara oko 2,20 sati, kroz redovan rad policije na suzbijanju opojnih droga, u Lučkom u Puškarićevoj ulici, zaustavljen je automobil marke Mazda 626 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske.

S obzirom na sumnju policije, da je u vozilu sakrivena droga, Maša, službeni policijski pas, obavila je unutrašnji i vanjski pregled vozila, te je pozitivno odreagovala na prisutnost droge kod zadnjih vrata automobila.

Untitled

Foto:Screenshot

Tokom dana, po nalogu, pregledano je vozilo kojom prilikom je pronađeno ukupno 4.358 grama marihuane zapakovane u 16 paketa, a koji su bili sakriveni u lijeva i desna vrata automobila.

Snimak hrvatske policije možete pogledati na OVOM LINKU.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.