Objavljen snimak sa mjesta nesreće u kojoj je stradao Šaban Šaulić (VIDEO)
Foto:Screenshot

Oglasila se i njemačka policije

Objavljen snimak sa mjesta nesreće u kojoj je stradao Šaban Šaulić (VIDEO)

Njemački mediji su objavili snimak mjesta na kom se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradao legendarni pjevač Šaban Šaulić.

Podsjetimo, udes se dogodio na putu između Bilefelda i Dortmunda, a na vozilo u kom se nalazio Šaulić naletio je vozač koji je bio u alkoholisanom stanju.

Njemačka policija je saopštila da je saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao legendarni pjevač izazvao je vozač u alkoholisanom stanju.

Kako je navedeno, automobilom tipa Mazda 6, koji je udario u vozilo Seat Ibica u kom se nalazio Šaulić, upravljao je 34-godišnjak iz mjesta Gitersloh.

Policija je takođe saopštila da je testiranjem utvrđeno da je on bio pod dejstvom alkohola u trenutku udesa, a nije posjedovao ni vozačku dozvolu.

Do nesreće je došlo pošto je Mazda 6 udarila u zadnji dio Seat Ibice, a sila je bila tolika da je oba vozila usmjerila ka bankini koja razdvaja dva smjera autoputa između Bilefelda i Dortmunda. 

Inicijalno je objavljeno da su četiri osobe prebačene u bolnicu, a potom i da je jedna preminula. 

Njemačka policija nije saopštila da se radi o Šauliću, ali je ta vijest potvrđena iz izvora bliskih porodici legendarnog pjevača. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.