Hrvat u Švajcarskoj ubio ženu: Komšija je pronašao u lokvi krvi
Foto: Public Prosecutor's office aargau/promo

Tragali za njim 26 dana

Hrvat u Švajcarskoj ubio ženu: Komšija je pronašao u lokvi krvi

Hrvat (28) je uhapšen u utorak pod sumnjom da je ubio jednu ženu (66) u Švajcarskoj.

Od zločina do trenutka hapšenja prošlo je 26 dana, a uhapšeni Hrvat ubio je ženu nožem 17. januara u njenoj kući u gradu Arau.

Prema policijskim izvorima, žena je svakodnevno šetala između pet i šest sati popodne sa psom. Nešto posle 18 sati nju je na kućnom pragu u lokvi krvi pronašao komšija. Žrtva je nakon brzo ukazane prve pomoći ipak preminula u bolnici, a krivac je pobjegao.

Okolnosti ovog ubistva nijesu razjašnjenje, a uhapšeni Hrvat za sada negira krivicu. Protiv njega je podignuta optužnica za ubistvo.

Komšije su ovog ubicu, inače bolničara, okarakterisale kao ne baš prijateljski nastrojenog čovjeka.

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.