Pokušaj ubistva u Andrijevici, ranjen Beranac
Ilustracija

Policija u kratkom roku uhapsila osumnjičenog

Pokušaj ubistva u Andrijevici, ranjen Beranac

Beranska policija lišila je slobode S.K. (32) Berana, zbog sumnje da je jutros u Andrijevici, na štetu N.B. (27) iz Berana, počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, N.B. i S.K. su bili zajedno u društvu u ugostiteljskom objektu „Trepča“ u selu Trepča – Opština Andrijevica, kada je oko 5 sati i 20 minuta došlo do upotrebe vatrenog oružja na način što je S.K. ispalio jedan hitac iz pištolja u pravcu N.B. koji je ovo lice pogodio u predjelu grudnog koša.

"S.K. se potom udaljio sa lica mjesta. N.B. je zadobio tešku tjelesnu povredu i transportovan je u Opštu bolnicu u Beranama.

Policijski službenici su odmah po prijavi događaja preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i, nakon pola sata od prijave događaja, u Beranama su pronašli i lišili slobode S.K.", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

"Policijski službenici su uzeli izjave od više lica koja su bila prisutna na licu mjesta – u UO „Trepča“ u Andrijevici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj tokom koje su pronađeni i izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Izvršen je pretres porodične kuće S.K. kojim je pronađen pištolj „CZ“ cal. 7,62 mm u legalnom vlasništvu srodnika S.K.", navode iz policije.

Pištolj je oduzet i biće upućen u Forenzički centar na vještačenje.

S.K. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u VDT u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.