Objavljena pjesma u kojoj se čuje glas pokojne Ejmi Vajnhaus (VIDEO)
Ejmi Vajnhaus

Objavljena pjesma u kojoj se čuje glas pokojne Ejmi Vajnhaus (VIDEO)

Glas preminule pjevačice Ejmi Vajnhaus čuje se u novoj pjesmi "Find My Love" producenta Salaama Remija, koji je radio sa pjevačicom na njenim albumima "Back to Black" i "Frank".

Pjesma "Find My Love" bi trebalo da bude objavljena na predstojećoj kompilaciji Salaama Remija "Do it for the Culture 2".

Pretpostavlja se da je singl snimljen tokom saradnje Salaama Remija i Ejmi prije njene smrti 2011. godine. 

Sa njima je na pjesmi radio i Nas, koji je zadužen za tekst pjesme.

Jedan od stihova glasi, "Yo, I got money on my mind but I still can't find my love, yeah / I got money on my mind but I still can't find my love." 

"Rad sa prijateljima je najbolji dio umjetničkog procesa. Nas i Amy su, s obzirom na to da su tokom godina bili moji najbliži kreativni partneri, napravili fanstastičnu pjesmu", istakao je Remi. 

Nakon smrti pjevačice, njen posthumni album "Lioness: Hidden Treasures", kolekcija do tog momenta neobjavljenih pjesama i demo snimaka, našla se na vrhu muzičkih lista u Velikoj Britaniji s najvećom prodajom u prvoj nedjeljii, piše BBC.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.