Marković: Ima mogućnosti da se u Crnoj Gori bolje živi nego što se živi danas

Na otvaranju Skijališta Kolašin 1600

Marković: Ima mogućnosti da se u Crnoj Gori bolje živi nego što se živi danas

Predsjednik Vlade Duško Marković, poručio je danas na svečanom otvaranju Ski centra Kolašin 1600 da će ovaj projekat i kao i ostalo što Vlada radi kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri biti snažan podsticaj za dalji razvoj Sjevera i njegov ukupni progres.

„Evo danas svjedočimo realizaciji razvojne vizije sjevera i cijele zemlje, rekao bih i više od toga. Danas svjedočimo da riječi i obećanja i planove koje imamo kad je u pitanju razvoj pretvaramo u djela. Otvaranjem Skijališta 1600 ustvari ulazimo u poslednju fazu završetka kolašinskog skijaškog rizorta, koji ce biti podstrek ne samo za Kolašin, nego za sjever u cjelini. Vjerujem da ce ovaj projekat i ono što radimo kada je u pitanju zimski turizam i skijaški centri na Bjelasici, na prostoru Opštine Mojkovac, na prostoru Opštine Bijelo Polje i Berane biti snažan podsticaj za dalji razvoj sjevera i njegov ukupni progres“, rekao je Marković.

On je izrazio uvjerenje da će ove investicije biti podsticajne za pokreranje biznisa u drugim sektorima.

„Prije svega u poljoprivredi, u prehrambenoj industriji, u razvoju malih i srednjih preduzeća različitih djelatnosti, a to će sve siguran sam podstaći otvaranje ogromnog broja novih radnih mjesta, novih prilika za mlade ljude, vjerujem dobre zarade i sveukupan veći standard gradjana u Crnoj Gori“, naglasio je predsjednik Vlade.

Marković je izrazio zadovoljstvo uspješno realizovanom investicijom.

 „Zaista sam danas i zadovoljan i ponosan. Zadovoljan zbog toga što vidimo da Crna Gora ima sposobnosti i mogućnosti da se razvija i da se u Crnoj Gori bolje živi nego što se živi danas; da danas u Crnoj Gori imamo ljude koji su sposobni i posvećeni da realizuju ovakve projekte i naravno da svi zajedno doprinosimo razvoju Crne Gore u cjelini i naravno, što je najvažnije, kvalitetu života njenih građana“, poručio je crnogorski premijer.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.