Preminuo 15. putnik iz autobusa koji se prevrnuo kod Tetova
Sa mjesta nesreće, foto:AA

Preminuo 15. putnik iz autobusa koji se prevrnuo kod Tetova

Još jedna osoba koja je bila povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na autoputu Skoplje-Tetovo je preminula, čime je broj poginulih povećan na 15.

U saopštenju Ministarstva zdravlja Republike Sjeverne Makedonije navodi se da je na Klinici za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu - KARIL u Skoplju, jutro u pet sati preminuo još jedan putnik autobusa koji se 13. februara prevrnuo na autoputu u blizini sela Laskarci, prenosi Anadolija.


2019021623497573341734523Web

Foto:Anadolija

Kako je saopšteno, radi se o 39-godišnjem muškarcu koji je u nesreći zadobio teške povrede na grudima i plućima i u prvi mah je prebačen u bolnicu "8. septembar", ali je zbog ozbiljnosti povreda premješten u KARIL.

2019021623497573341734527Web1

Foto:Anadolija

U nesreći putničkog autobusa 13. februara na autoputu Skoplje - Tetovo u blizini sela Laskarci, na izlazu iz Skoplja za Tetovo, povrijeđeno je od 30 ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.