Ol-star vikend: Tim SAD bolji od tima Svijeta
Foto: Chuck Burton/Tanjug/AP

Nastavlja se i sjutra

Ol-star vikend: Tim SAD bolji od tima Svijeta

Košarkaši tima Sjedinjenih Američkih Država pobjedili su prošle noći tim Svijeta sa 161:144, u Ol-star meču "Zvijezda u usponu".

Za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je košarkaš Los AnĐeles lejkersa Kajl Kuzma koji je vodio selekciju SAD do pobjede sa 35 postignutih poena.

Džejson Tejtum je dodao 30 poena, Trej Jang je dodao 25, Donovan Mičel 20, a Marvin Begli 14 poena.

U timu Svijeta najbolji je bio košarkaš Filadelfije Ben Simons sa 28 poena, Lauri Markanen je postigao 21, a Luka Dončić 13 poena.

Ovo je bila druga pobjeda selekcije SAD protiv tima Svijeta u posljednjih pet godina.

Ol-star vikend nastavlja se sjutra kada su na programu takmičenja u šutiranju trojki, zakucavanju i košarkašikim vještinama, dok je u ponedjeljak na programu Ol-star meč.

 Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.