Putin i Lukašenko odigrali hokej na ledu (VIDEO)
Foto:Tanjug

Nakon zvaničnih razgovora

Putin i Lukašenko odigrali hokej na ledu (VIDEO)

Predsjednici Rusije i Bjelorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko odigrali su juče hokej na ledu posle bilateralnih razgovora u Sočiju.

U crveno-bijelim dresovima, oni su igrali za isti tim Tigrova, a meč nije bio zvaničnog karaktera.

Na tribinama nije bilo gledalaca, osim akreditovanih novinara za Investicioni forum u Sočiju, prenosi agencija Tas.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov najavio je ranije juče da će Putin i Lukašenko posle zvaničnih razgovora nastaviti kontakte u različitim formatima i da je moguće da će igrati hokej.

Putin se, kako je dodao, "osjeća odlično" uprkos lakšoj povredi koju je zadobio tokom treninga sa džudistima kada je sparingovao sa ruskim olimpijskim šampionima.

Inače, dvojica predsjednika su, posle razgovora u srijedu, zajedno išli i na skijanje.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.