Bar: Policija pružila asistenciju u skladu sa Pravilnikom
Ilustracija

Bar: Policija pružila asistenciju u skladu sa Pravilnikom

Barska policija je danas, nakon što su se stekli zakonski uslovi, pružili asisteniciju pravnom licu „LD Gradnja“ d.o.o. Nikšić, shodno Pravilniku o uslovima i načinu pružanja pomoći drzavnim organima, organima državne uprave, organima lokalne samouprave i pravnim licima u postupku izvršenja njihovih odluka.

S obzirom da smo posredno saznali da je došlo do zdravstvenih komplikacija kod jednog lica izražavamo žaljenje ukoliko je to zaista tačno.

"Naime, službenici CB Bar su jutros prilikom pružanja asistencije „LD Gradnja“  d.o.o. Nikšić,  priveli pet građana, među kojima je bila i ženska osoba, koji su svi pružali aktivan fizički otpor i sprječavali ulazak radnih mašina na gradilište. Na insistiranje službenika policije, izvršen je ljekarski pregled pomenute ženske osobe, s obzirom na činjenicu da se izjasnila da je u drugom stanju. Tom prilikom nijesu konstatovane povrede", saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Uprava policije će kako je saopšteno preduzeti sve mjere na utvrđivanju eventualne odgovornosti policijskih službenika, a spisi predmeti će biti upućeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na upoznavanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.