Bošković u Briselu: DF da se okrene sebi i svojim slabostima, a ne da pokušava da dođe na vlast bez volje naroda
Predrag Bošković

Bošković u Briselu: DF da se okrene sebi i svojim slabostima, a ne da pokušava da dođe na vlast bez volje naroda

Demokratski front (DF) trebalo bi da se okrene sebi i svojim slabostima, a ne da pokušava da dođe na vlast bez volje naroda, ocijenio je ministar odbrane, Predrag Bošković.

Funkcioner DF-a Milan Knežević pozvao je sve opozicione poslanike da podrže njihovu inicijativu za formiranje tehničke vlade, kako bi crnogorskoj javnosti poslali poruku da je opozicija spremna da zajednički djeluje.

"Iz godine u godinu se ponavljaju zahtjevi opozicije da se, mimo izbora, napravi neka tehnička, nova vlada. Imali su priliku 2016. godine kada je stvorena vlada izbornog povjerenja“, rekao je Bošković odgovarajući na pitanja novinara u Briselu.

Kako je rekao, kao što nije prije nekoliko godina, ni danas to ništa ne bi promijenilo.

"DPS je najjača partija i istraživanja pokazuju da bi, da se sada održe izbori, bila apsolutno najjača i formirala vlast u Crnoj Gori“, ocijenio je Bošković.

On DF-u, savjetovao "da se okrene sebi i svojim slabostima".

"Savjetujem im da izađu na megdan u oktobru 2020. godine i pokažu da se ipak odnose prema demokratskim procesima na pravi način a ne tražeći bilo kakve prelazne tehničke vlade i pokušaje da dođu na vlast bez volje naroda“, zaključio je Bošković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.