Stariji čovjek probao lizalicu od marihuane i jedva preživio
Foto: Ilustracija

Stariji čovjek probao lizalicu od marihuane i jedva preživio

Stariji muškarac (70) iz Kanade pretrpio je skoro fatalni srčani udar, nakon što je prvi put probao lizalicu od marihuane.

Prije nego je došao u bolnicu, on je pozvao člana svoje porodice i rekao mu da misli da će da umre.

U izvještaju koji je objavljen u kanadskom časopisu za kardiologiju, istraživači kažu da je čovjek imao osteoartritis i da je želio da vidi da li će mu lizalica od marihuane ublažiti bolove u zglobu i pomoći mu da zaspi.

Pola sata nakon što je pojeo lizalicu, uslijedile su strašne halucinacije, a onda i bol u grudima. Otišao je u bolnicu, gdje su doktori ustavnovili da je pretrpio srčani udar.

Čovjek je rekao medicinskom osoblju da je pojeo skoro cijelu lizalicu od kanabisa, koja ima skoro 13 puta više psihoaktinih supstanci, od običnog  džointa.

Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.