DPS: Ko želi u vladu, moraće na redovne izbore
DPS

Do godine

DPS: Ko želi u vladu, moraće na redovne izbore

Pojedini opozicionari koji ovih dana traže formiranje tehničke prelazne vlade i sami su svjesni da su njihovi razlozi neubjedljivi. Osim što se pojedincima svidjela pozicija koju su imali u vladi izbornog povjerenja, što im je bio poklon od DPS, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Iz ove partije ističu da su netačne njihove tvrdnje da institucije u Crnoj Gori ne funkcionišu.

"Organi svih grana vlasti nesmetano vrše svoju funkciju. Izvršna vlast bilježi rezultate i na unutrašnjem i na vanjskom planu. Sudska se uspješno nosi i sa najkomplikovanijim predmetima, kao što je direktni nasrtaj na državu 2016. Zakonodavna funkcioniše sa visokim stepenom povjerenja, uprkos neuspjelom bojkotu opozicije. Prije će ipak biti da nekima iz opozicionih redova smeta što institucije funkcionišu", saopšteno je iz DPS-a.

Da su institucije Crne Gore dovoljno snažne i funkcionalne svjedoči kako kažu, najnovija odluka Agencije za sprječavanje korupcije, koja je prema DPS reklo bi se strožija nego prema bilo kojoj drugoj partiji, što potvrđuje i sankcionisanje na desetine naših funkcionera zbog konflikta interesa.

"Zato, neće biti nikakve prelazne vlade. Ko želi u vladu moraće za to da se izbori na redovnim parlamentarnim izborima dogodine", poručuju iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.