Bojović: Pokajnički ton Divanovića za izbavljenje iz porodičnih i identitetskih zavrzlama
Ivana Bojović, foto: DCG

Reagovanje Demokrata

Bojović: Pokajnički ton Divanovića za izbavljenje iz porodičnih i identitetskih zavrzlama

Ko je vidio snimak izjave Nikole Divanovića iz DPS-a, teško je mogao da ne primijeti kako je on ovog puta progovorio nekim novim, reklo bi se – pokajničkim tonom, kzala je Ivana Bojović, odbornica Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

Bojović je navela da je Divanović koji je svog oca, prije samo koji mjesec, samo zato što je na izborima 2002. godine bio kandidat na listi Srpske narodne stranke, nazvao izdajnikom, sada se svom ocu naprasno počeo da vraća.

"Da li je Divanović već stigao da od oca izmoli oproštaj za to što ga je ranije nazivao izdajnikom, to ne znamo, ali ono što je očigledno jeste to da je Divanović iz prve ruke uspio da dobije informacije u vezi sa DF-om koje Divanovićev otac, kao kandidat sa izborne liste SNS-a, sigurno posjeduje. Međutim, želimo da ga zamolimo da već jednom iz svojih pljuvanja po precima, polemika sa precima, a zatim molbi za oproštaj od svojih predaka, izostavi pominjanje Demokrata i da prestane pokušavati da se, posredstvom nas, izbavi iz svojih porodičnih i identitetskih zavrzlama i zamešateljstava", poručila je Bojović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.