Jokanović: Dobro se vidi gdje je danas Đukanović i CG, a gdje Tadić i njegova politika
Veselin Jokanović

Jokanović: Dobro se vidi gdje je danas Đukanović i CG, a gdje Tadić i njegova politika

Povodom aktuelne afere „Atlas“ oglasio se i nekadašnji predsjednik Srbije Boris Tadić da demantuje tvrdnje odbjeglog tajkuna Kneževića da je svojevremeno po Đukanovićevom zadatku razgovarao s njim o koaliciji sa SPS. Namjera mu je očigledno bila druga, da na njemu svojstven način, ako može nanese štetu Đukanoviću, naveo je predsjednika mladih DPS Plužine Veselin Jokanovića reagujući na oglašavanje Borisa Tadića.

Podjsetio je na izjavu Tadića u kojoj navodi da Knežević govori neistinu, a odmah u nastavku primjećuje da on time priznaje namjeru Đukanovića da se miješa u unutrašnju politiku druge države.

"Kako, kad u prethodnoj rečenici tvrdi da o tome nije bilo razgovora s Kneževićem? Insinuira znači Tadić, koji u nastavku kaže da je opšte poznato da sa Đukanovićem nije imao dobru komunikaciju zbog razilaženja oko regionalne saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala. Podsjetićemo Tadića da su ipak razlozi bili druge prirode. Da je to bilo zbog Tadićevih izaslanika koji su rovarili po Crnoj Gori, a ne Đukanovićevih, kao i zbog Tadićevih podmetanja Crnoj Gori na briselskim i drugim adresama u namjeri da je predstavi kao zemlju kriminala. Čitajući Tadića danas, može se postaviti i pitanje da li je i posjeta pivskom kraju u to vrijeme bila samo dio njegovog repertoara za destabilizaciju Crne Gore. Mada to sad nije ni važno. Dobro se vidi gdje je danas Đukanović i Crna Gora, a gdje Tadić i njegova politika.", zaključio je Jokanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.