Podgorički odbor Prave u punom kapacitetu izlazi na proteste

Podgorički odbor Prave u punom kapacitetu izlazi na proteste

Na sjednici kordinatora Prave Crne Gore u Podgorici, kojoj je prisustvovao i predsjednik partije Marko Milačić, odabrani su povjerenici za većinu podgoričkih mjesnih zajednica, ali su i donesene odluke po pitanju najaktuelnije političke teme u državi – po pitanju protesta, navodi se u saopštenju ove partije.

 ''Mi jesmo najmlađa politička partija u državi, ne samo formalno, već i po starosnom kriterijumu našeg članstva, ali smo vrlo brzo shvatili da bez ozbiljnog rada na terenu, tačnije bez jakih i kompaktnih opštinskih i mjesnih odbora na koje bi se, na kraju dana, naslonila naša ideja – nema uspjeha. S tim u vezi, raduje me što već sada, godinu dana nakon osnivanja Prave Crne Gore imamo odbore u većini crnogorskih opština, a još više me raduje što ćemo vrlo brzo imati i mjesne odbore na nivou cijele Podgorice.

Ipak, budite uvjereni u jedno: ako cjelokupna opozicija, uključujući i Pravu Crnu Goru, ne iskoristi politički cunami koji je proizveo do juče režimski biznismen Duško Knežević, ako se ne ujedinimo i zajedničkim snagama nakon trideset punih godina ne pošaljemo DPS u opoziciju, onda mi i nismo za ovaj posao i trebamo kolektivno napustiti politiku", kazao je predsjednik gradskog odbora i generalni sekretar partije Vladislav Dajković, koji je predsjedavao sjednicom.

On je saopštio da će Prava Crna Gora podržati proteste.

"Dakle, imajući u vidu dramatičnost trenutka, polazeći od činjenice da smo svojim očima vidjeli primopredaju od 100 000 eura usmjerenu za kupovinu glasova samo u Zeti, apriorno cijeneći iskrenost i dobru volju organizatora, obavještavamo javnost da će podgorički odbor Prave Crne Gore sa preko stotinu svojih članova i njihovih porodica, snažno podržati proteste zakazane za subotu 16.02.2019. godine u Podgorici,'' zaključio je Dajković.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.