SNP pozvao građane Crne Gore na protest 16. februara
SNP

SNP pozvao građane Crne Gore na protest 16. februara

Odbor SNP Glavnog grada pozvao je svoje članstvo, simpatizere i građane Podgorice i Crne Gore da u subotu, 16. februara u 18 časova, izađu na zakazani protest grupe građana, "da zajedno ovoj neodgovornoj vlasti kažemo dosta je bilo".

Iz SNP-a kažu da je puno razloga da se okupe u što većem broju i tako demokratski, građanskim buntom iskažu nezadovoljstvo trenutnim odnosom vlasti i predsjednika, Mila Đukanovića prema aferama koje pogađaju Crnu Goru.

"Već decenijama Crnu Goru potresaju afere, milionske pljačke i prevare a akteri, najistaknutiji članovi Demokratske partije socijalista koji se ujedno nalaze na ključnim državnim funkcijama, ne pomišljaju na ostavke. Takođe, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, od samog početka svoje političke karijere stalno je u centru sumnjivih poslova i afera.

Za ovo vrijeme u mnogim evropskim državama sasvim je druga praksa. Podnošene su ostavke i zbog mnogo manjih propusta i afera", kažu iz SNP-a.

Smatraju da je došlo vrijeme da se i kod nas dese slične stvari.

"Zato izađimo i pokažimo odlučnost na miran, demokratski i potpuno osmišljen način da je ovakvog ponašanja zvanične vlasti na čelu sa gospodinom Đukanovićem bilo dosta i da hoćemo promjene.

Socijalistička narodna partija se za to bori već 21 godinu i s pravom smatramo da je došao pravi trenutak da svi zajedno učinimo jedan veliki korak i spasimo Crnu Goru", zaključuju iz SNP-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.