Miloš i Jelisaveta dobili ćerku, a evo koje su ime izabrali(FOTO)
Miloš i Jelisaveta

Postali roditelji

Miloš i Jelisaveta dobili ćerku, a evo koje su ime izabrali(FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin porodila se jutros oko pet časova po našem vremenu u Los Anđelesu, gdje boravi sa suprugom, košarkašem Milošem Teodosićem.

Ona je na svijet donijela ćerkicu, kojoj su ponosni roditelji odlučili da daju ime Petra. Prema prvim informacijama, porođaj je protekao u najboljem redu, a novopečeni roditelji su presrećni zbog prinove.

Lijepa vest se brzo proširila - na društvenoj mreži Instagram radosnom viješću pohvalila se Jelisavetina sestra Milica, koja je takođe u Los Anđelesu i sa kojom je Jelisaveta provodila svoje trudničke dane, prenosi Pink.rs. Ponosna tetka objavila je na pomenutoj društvenoj mreži i fotografiju na kojoj je balonima ispisano ime, čime je otkrila da se beba zove Petra.

orasanin1

Foto: Instagram

Inače, ime Petra znači žena jaka kao stijena, odlučna, čvrsta i nepokolebljiva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.